top of page

Workshops og koncerter til efterskoleelever

Vi har gennem årene besøgt hundredvis af efterskolehold med vores egangerende workshops og koncerter.

 

Hver gang vi er på besøg, gør vi alt for at komme i øjenhøjde med de unge. Målet er at give dem en fed oplevelse og noget meningsfuldt at tænke over. Noget som kan sætte retning for deres liv. 

IMG_1046.jpg

Gud elsker min krop, men gør jeg?

1½ - 2 timer workshop

I ungdomskulturen er der et stor pres på at have den perfekte krop. Men mange unge har det svært med det ideal og har vanskeligt ved at holde af deres egen krop.

Street danseren Ephraim Noer skaber gennem øvelser og undervisning frimodighed om at være den man er. Målet er at eleverne tilegner sig, at i Guds øjne er det ikke rigtige og forkerte kroppe. Derfor kan vi slappe af med at være den, vi er.

IMG_1046.jpg

Koncert med rapperen Elo Kay

1-1½ times koncert og personlig fortælling

Elo Kay er en ny stjerne på den danske hip-hop scene. Han leverer koncerter, hvor energien er helt i top.

Undervejs i koncerten fortæller Elo Kay sin personlige historie om at komme til Danmark fra Afrika og skulle finde sig selv midt i forældres skilsmisse, dødsflad, mobning, bristede drømme og nye muligheder.

IMG_1046.jpg

Workshop om
venskab

1-2 timer workshop

Venskaber fylder næsten alt for unge og er en afgørende identitetsmarkør i deres liv. Men hvordan er man en god ven? Og hvad gør man, når venskaber ikke kommer af sig selv Og hvad siger Biblen egentlig om det med venskaber?

Venskabsekspert, Frederik Svinth, skaber afslappet og livsnær dialog.

bottom of page