top of page
teenagere

ALLE UNGE I DANMARK
skal have en fair mulighed for
at møde kristen tro

OM YFC DANMARK

YFC_logo_neg_initi.png
HVAD ARBEJDER VI FOR? 

YFC er en kristen ungdomsorganisation som arbejder for at alle unge i Danmark må få en fair mulighed for at møde kristentro. 

FAKTA

Vores primære målgruppe er børn og unge i alder 10 - 30 år. Derudover har vi lokalgrupper som arbejder med børn fra 0-10 år, samt voksne medlemmer som støtter vores arbejde.
 

YFC har ca. 2.600 medlemmer i Danmark.
 

YFC er en landsforening og landsopgaverne varetages af en frivillig og lønnet stab, samt en frivillig bestyrelse. Det lokale foreningsarbejde ledes af en hel masse frivillige ildsjæle i hele landet.
 

YFC's medarbejderstab består både af fuldtidsansatte, timelønnede, studentermedarbejdere, projekt-ansatte og frivillige.
 

YFC Danmark er en del af Dansk Ungdoms Fællesråd ( DUF). DUF er en paraply- og interesseorganisation som engagerer unge i Danmark til at værne om og udvikle demokratiske fællesskaber.
 

Youth For Christ er en verdensomspændende organisation, der arbejder i omkring 110 lande. Du kan læse mere om YFC International her.
 

YFC Danmark indgår i internationale samarbejder. I øjeblikket samarbejder vi særligt sammen med Østeuropa og Sydafrika.
 

TVÆRKIRKELIGHED - HVAD BETYDER DET?

YFC er en fælles kirkelig organisation. Det betyder, at vi samarbejder på tværs af folke-og frikirker i Danmark der ønsker at formidle kristen tro til børn og unge med et nysgerrigt og generøst udgangspunkt. 

 

I YFC er vi optaget af alt det som samler os, uanset kirkelig baggrund. Vi ønsker at være en ressource for unge, lokale kirker og samfundet. Vores undervisningsmateriale beskæftiger sig med de 98% af Bibelens lære som de kristne kirker er enige om. De resterende 2% lader vi være op til den enkelte kirke at definere overfor børn og unge. Læs nærmere i dkoumentet "Tværkirkelighed i YFC"

DOWNLOAD

bottom of page