top of page
teenagere

ALLE UNGE I DANMARK
skal have en fair mulighed for
at møde kristen tro

OM YFC DANMARK

YFC_logo_neg_initi.png
FAKTA

Youth For Christ (YFC) er en kristen ungdomsorganisation som arbejder for, at børn og unge i Danmark må få en fair mulighed for at møde kristentro.
 

Vores primære målgruppe er børn og unge i alder 9-25 år.
 

YFC har ca. 2.400 medlemmer i Danmark.
 

YFC er en landsforening og landsopgaverne varetages af en lønnet stab samt en frivillig bestyrelse. Det lokale foreningsarbejde ledes af en hel masse frivillige ildsjæle i hele landet.
 

YFC's medarbejderstab består både af fuldtidsansatte, timelønnede, studentermedarbejdere, projekt-ansatte og konsulenter.
 

YFC Danmark er en del af Dansk Ungdoms Fællesråd ( DUF).DUF er en paraply- og interesseorganisation som engagerer unge i Danmark til at værne om og udvikle demokratiske fællesskaber.
 

Youth For Christ er en verdensomspændende organisation, der arbejder i omkring 110 lande. Du kan læse mere om YFC International her.
 

YFC Danmark indgår i internationale samarbejder. I øjeblikket samarbejder vi særligt sammen med Østeuropa og Sydafrika.


 

TVÆRKIRKELIGHED -HVAD BETYDER DET?


YFC er en fælles kirkelig organisation. Det betyder, at vi samarbejder på tværs af folke-og frikirker i Danmark der ønsker at formidle kristen tro til børn og unge gennem sam(tale) og aktiviteter.
YFC som organisation tager ikke stilling til de dogmatikker der traditionelt adskiller de kristne kirkeretninger i Danmark. Vores undervisningsmateriale beskæftiger sig med de 98% af Bibelens lære som de kristne kirker er enige om. De resterende 2% lader vi være op til den enkelte kirke at definere overfor børn og unge.

 

bottom of page