top of page
MOBILTELEFON

HANDELSBETINGELSER

Handelsbetingelser

©YFC Danmark 2023 - En tværkirkelig ungdomsorganisation som arbejder for at give alle unge en fair mulighed for at møde kristen tro

Privatliv og GDPR  -   Handelsbetingelser  -  Guidelines og politikker

Vi vil altid tilstræbe at give dig den bedst mulige oplevelse når du handler med os i YFC. Her kan du læse de generelle betingelser som er gældende. Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@yfc.dk, så vil vi se hvad vi kan gøre. 
 

Priser
Alle priser er i danske kroner (DKK).

Betalingsmidler
Ved oprettelse af medlemskab og indbetaling af gaver kan du benytte Dankort, VISA, VISAelectron, Mastercard, Mobilepay og BetalingsService. '

Ved køb af fysiske produkter kan du betale med Visa og Mastercard. 

Det er ligeledes muligt at indbetale gaver direkte som en bankoverførsel. Bemærk at hvis du ønsker gavefradrag, er dit ansvar at sikre at vi har modtaget CPR når. 

Net-betaling og sikkerhed
Vi anvender betalingssystemet Farpay og Stripe. Alle kort-data sendes krypteret og lagres af sikkerhedsmæssige grunde ikke hos os. Der anvendes den såkaldte SSL-kryptering; der giver en meget stor sikkerhed for, at fortrolige oplysninger ikke kan opsnappes af tredjepart.

Kvittering/Faktura
Vi sender en kvittering pr mail, og vi anbefaler, at du udskriver den umiddelbart efter købet. Kvitteringen skal fremvises ved eventuel fortrydelse eller reklamation.

Fysiske varer
Hvis du har tilkøbt fysiske varer eller bøger, leveres de af vores lagerhotel. Varerne afsendes med Post Nord som giver dig løbende information om leveringen via mail eller SMS/Email. Prisen for fragt oplyses ved bestilling og varen sendes til den angivne leveringsadresse.

 

Abonnementer på medlemskab og donationer/gaver

Det er muligt at tagne et automatisk abonnement op medlemskaber og donationer/gaver. 

Ved oprettelsen giver du samtykke til at oprette en betalingsaftale på dit kort, Mobilepay eller BetalingsService. 

Du kan til en hver tid opsige aftalen, ved henvendelse til YFC DK på kontakt@yfc.dk.

 

Medlemskaber fornyes årligt, med mindre ander er oplyst. Vi sender en mail før pengene trækkes. 

Donationer/gaver vælger man selv frekvensen for aftalen når denne indgåes. Derefter trækkes det aftalte beløb månedligt, kvartalsvis, halvårligt eller årligt, afhængigt af hvilken aftale der er indgået. Særlige regler omkring gavebreve, §12.3 som er forpligtigende i 10 år kan læses her. 

Vi sørger for at indberette til SKAT, det er dog dit ansvar at sikre at vi har modtaget dit CPR nr. hvilket du kan gøre her
 

Købers tilladelse af rettigheder
Når du køber billet til arrangementer og events opholder dig på vores venues og arealer, accepterer du samtidig, at vores fotografer kan tage billeder/optager video hvor du fremgår, som vi efterfølgende benytter i vores markedsføring eller til redaktionelle formål. YFC DK er ikke forpligtet til at yde dig kompensation herfor.

Force Majeure
YFC DK fraskriver sig ethvert ansvar som følge af udefrakommende omstændigheder for hvilke YFC DK ikke har rådighed over (force majeure).
Sådanne omstændigheder kan bl.a., men ikke kun, være krig, naturkatastrofer, ændret lovgivning, brand samt anden uforudset skade på varelager, myndighedsrestriktioner, herunder importrestriktioner, eller salgsforbud.


Ansvarsfraskrivelse
Udover hvad følger af nærværende generelle handels- og leveringsbetingelser, fraskriver YFC DK sig ethvert direkte eller indirekte økonomisk ansvar som følge af aflysning af et arrangement, ændring af program samt andre ændringer af et arrangements omfang, størrelse samt faciliteter.

Forebehold
Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt.

Fortrydelse og returret

Du har fuld fortrydelsesret ved tilmeldinger til arrangementer indtil 15 dage før arrangementet starter. Derefter er der ikke fortrydelsesret. 
Du skal være opmærksom på at tilmelding er bindende og at der ikke ydes tilbagebetaling, hvis du tilmelder dig og betaler efter overskridelse af den ved tilmeldingen oplyste dato.
Hvis du fortryder dit køb inden 1. juni, tilbagebetales købesummen til dig. Dette foregår via bankoverførsel, det er dit ansvar at sørge for at vi modtager konto nr. 
Læs mere om fortrydelsesret på forbrug.dk

Gaver og donationer er bindende og kan ikke fortrydes. 

Medlemskontingentindbetaling er ligeledes bindende og kan ikke fortrydes. Medlemskaber kan dog til en hver tid opsiges. Du modtager en bekræftelse på mail når din udmelding er gået igennem. 

For fysiske produkter gælder
Som privat kunde har du 14 dages fortrydelsesret, regnet fra den dag varerne modtages, eller du får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved kontakt@yfc.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Husk at oplyse dit ordre nummer, således at vi ved varen er på vej.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Manglende afhentning eller nægtelse af modtagelse
Vælger du ikke at hente din vare ved pakkeshoppen, eller nægter du modtagelse, vil du blive pålagt et returforsendelsesgebyr på 50 kr. Disse vil blive trukket fra det beløb, vi returnerer, når vi har modtaget varen igen.

bottom of page