top of page

Koncert med rapperen Elo Kay

Koncert med rapperen Elo Kay


Elo Kay er en ny stjerne på den danske hiphop-scene. På scenen foran konfirmander er Elo Kay altid manden, der sparker gang i festen!

Elo Kay's unge talent er vokset hurtigt, og han har allerede delt scene med den internationalt anerkendte rapper Nelly, samt store danske artister som Nabiha, Carpark North og Barbara Moleko. Elo Kay var iblandt finalisterne hos DRs KarriereKanonen i 2018.

Elo Kay's stil og lyrik adskiller sig fra normen. Hans hovedfokus er at motivere, inspirere og fortælle sin bevægende historie om at komme som teenager fra en hård kultur i Afrika til nye rammer i Danmark.

KONCERT + PERSONLIGE HISTORIER

En koncert med Elo Kay består af musik, godt humør, dans og sved. Undervejs fortæller Elo Kay, med udgangspunkt i sin egen historie, om, hvordan man kan bruge selv de dårlige ting i sit liv til noget godt. Emner der berøres: forældres skilsmisse, at miste en forældre, komme til et nyt land, mobning, racisme, bristede drømme og nye overraskende veje. Konfirmander kan spejle sig i Elo Kay's spændende historie og få inspiration til at tro på sig selv og Gud, når livet er hårdt.

PRIS

1-1½ times koncert med integreret foredrag koster 9.500 kr. + kørsel fra Kolding. Ved behov for lydudstyr og lydmand: + 2.000 kr.

Eller skriv os en mail på kontakt@yfc.dk

bottom of page