top of page

Isoleret i
Norge

Kom med Co-Pilot på en anderledes tur!På turen skal vi også få bedre kendskab til det arbejde MAF gør. Rundt om bålet skal vi høre spændende historier fra felten, og gennem hele turen skal vi mærke på egen krop hvad det vil sige at være isoleret.

Tilmeld

Dato: TBD (Efteråret 24) 

TBA

Om turen

Kom med på den fedeste vandretur med andre unge fra hele Norden!


Rejs med, når et hold unge danskere tager til Norge for at deltage i CO-PILOTs lejr ISOLERET 2024. Sammen med andre unge fra Sverige og Norge skal vi på telttur i Sør-Odal, ca. 1 time nordøst for Oslo. Her skal vi hike 30 km sammen, sove i telt, lave lækker mad, deltage i sjove aktiviteter og lære nye mennesker at kende.


Vi skal gå fra punkt A til B, en distance, der symboliserer den strækning, som en skadet person i isolerede områder må gå for at komme til et sygehus. Når vi har tilbagelagt denne strækning, vil vi sandsynligvis være en smule trætte. Ved turens afslutning venter der derfor fire små fly på os. Disse skal flyve os tilbage til start, så vi kan erfare, hvor lang tid det tager at gå samme strækning, men også hvor kort tid det tager at flyve den. Vi skal mærke og forstå, hvor livsnødvendige MAF’s nødhjælpsfly er for isolerede mennesker i verden. Så kom med på en tur, som både bliver god, lærerig og vigtig!

Oplev.jpg

Praktisk info

Turen strækker sig over fire dage.
Mere information om turen, herunder programmet, kommer senere.

Arrangør

Tilmeld dig
bottom of page