top of page
Germineret plante

FØLGESKAB PÅ REJSEN

LEDERKATAPULTEN
MENTORGRUPPER

YFC_logo_neg_initi.png

En mentorgruppe i Youth For Christ Danmark er en fantastisk mulighed for unge ledere, der ønsker at udvikle deres ledelsesfærdigheder og samtidig være en del af et stærkt fællesskab. Vores mentorgrupper er et trygt og fortroligt rum, hvor du kan dele dine udfordringer og sejre med andre ligesindede, der forstår dig og kan støtte dig i din rejse som leder.

 

Hvad er en mentorgruppe

Som en del af mentorgruppen vil du have en erfaren mentor, der faciliterer gruppen og sørger for, at I sammen opdager ny læring og støtter hinanden i jeres udvikling. Din mentor vil skabe rammerne for samlingerne, der typisk foregår enten online eller fysisk en gang hvert kvartal.


Du vil være en del af en gruppe på minimum 4 og maksimum 10 personer, der vil støtte og udfordre dig i din udvikling som leder. Du vil lære at lytte aktivt, kommunikere effektivt, træffe gode beslutninger under pres og skabe og lede et team.


Mentorgruppen er et oplagt næste skridt, hvis du allerede har deltaget på LEDERKATAPULTENS undervisning, ture eller lignende, men det er ikke et krav for at kunne deltage i mentorgruppen.
 

Sådan bliver du en del af en mentorgruppe 

Hvis du er interesseret i at blive en del af en mentorgruppe i Youth For Christ Danmark, kan du udfylde formularen på vores hjemmeside. Vi vil kontakte dig med henblik på at finde den mentorgruppe, der passer bedst til dine behov og forventninger. Vi garanterer ikke, at du kan blive en del af en mentorgruppe med det samme, da vi vil sikre, at der er det rette match mellem mentor og deltager. Men vi garanterer, at du vil få en unik mulighed for at udvikle dine ledelsesfærdigheder og være en del af et stærkt fællesskab af unge ledere.

 

Interesseret i en mentorgruppe?

Tak for det indsendte!

bottom of page