Design uden navn-2_edited.png

Rock Solid Lejr

12.-13. marts 2022
Kildevæld efterskole (
Kolding)
TILMELDINGEN ER DESVÆRRE LUKKET
Hvis du ønsker at komme på venteliste kan du skrive til rasmus@yfc.dk

Rock Solid vandland
– nu uden vand!

Kom på Rock Solid Lanslejr og mød nye venner. Hæng ud med Gud, køb en slush-ice og das ud. Oplev vilde konkurrencer, gakkede lege og ting du ikke har set før i dit liv nogensinde: Man kan nemlig få et brusebad på lejren – men ikke med vand! 

vandland skrift.png
splat.png
splat.png

HVEM KAN DELTAGE?

9-14 årige kan deltage. Du behøver ikke være vant til at komme i en kirke. 

14-16 årige kan være teenledere.

Forældre, der kører børn og andre over 17 år, er mere end velkomne til tage del i lejren.  

TID

Lejren er fra lørdag d. 12. marts kl 11:29 til søndag eftermiddag kl 15.59

STED

Efterskolen Kildevæld Tøndervej 75 6000 Kolding 

PRIS

For deltagere og teenledere, der er YFC-medlemmer, er prisen 250 kr. pr person. Prisen for ikke-medlemmer er 500 kr., men du kan blive medlem for 75 kr. under tilmeldingen. 

Forældre og ledere over 17 år er gratis. 

SPØRGSMÅL

Spørgsmål før/under/efter lejren kan stilles til Rasmus Ebild 25 23 43 45, rasmus@yfc.dk

Pratisk information

splat.png
Gangster Abe hoved med snorkel_edited.png
splat.png

BLIV TEEN LEDER PÅ LANDSLEJREN

Er du 14-16 år, har du mulighed for at blive en del af Danmarks fedeste lejrteam. Som Teen Leder på Rock Solid landslejr går du fra at være deltagere til at være leder. Det betyder, at dine forces går fra dig selv og til de andre. Du er nu med til at lave lejren og får dermed også privilegier som fx snaks i Teen Leder Hjørnet m.m. Men husk: at være leder handler om at tjene andre, og derfor forventer vi, at du igennem lejren er med til at hjælpe til med alt fra stort til småt. Du vil under lejren få tilknyttet en kontaktperson, som vil hjælpe dig godt igennem. Hvis du er 14 år kan du selv vælge, om du vil være Teen Leder eller deltager.

 

FOR VOKSNE: DON'T GO - STAY!

Find nogle børn i dit netværk og tag dem med på lejren. Du deltager gratis, og vi søger for, at du får en seng at sove i samt mad. Vi står for  børnenes program og forventer ikke mere af dig, end du er chauffør og tjekker lidt op på, at dem du har med, har det godt. Du selvfølgelig velkommen til involvere dig mere, men vi forventer det ikke. 

COVID19

Lejren bliver indrettet efter myndighedernes anbefalinger på afholdelsestidspunktet. Der vil være håndsprit og god hygiejne generelt. Når det sagt, tror vi det vigtigt, at børn og unge for gode oplevelser i denne tid, og vi vil gøre alt for, at lejren bliver i bedste Rock Solid stil med sjove konkurrencer, fælleskab og nærvær. 

Design uden navn-2_edited.png
splat.png
splat.png