top of page

Bogen om YFC

YFC Danmarks historie fra 1948 – 2021

 

Fra bogens bagside

I mere end 70 år har Youth For Christ Danmark søgt at være en tydelig stemme for evangeliet blandt danske unge både indenfor og udenfor kirken. 

Bevægelsen har konstant arbejdet på at være ‘Geared to the Times’, hvad enten det har handlet om at introducere nye perspektiver på troen, nye måder at mødes på eller brug af nye musikgenrer. 

Gennem årtierne har YFC givet hundredtusinder af unge i Danmark en fair mulighed for at møde kristen tro i øjenhøjde. Det har gjort bevægelsen til en stemme i dansk kirkeliv, der næppe er til at overhøre, og som har haft afgørende ringvirkninger. 

 

Peter Götz har samlet og redigeret materielt i til bogen, som er inddelt i tre epoker:

  • 1948-73: Opstarten med udspringet i USA og et utal af evangeliserende møder og stævner rundt i Danmark. Besøg af Billy Graham i et fyldt Forum.

  • 1974-88: Hippietiden, hvor Hollandske YFC hjalp YFC Danmark tilbage på sporet. Kaffebarer, skolearbejde og fødslen af OPSTAND

  • 1989-2021: Videreførelsen, hvor noget må dø og andet vokser frem. Nye initiativer som fx Rock Solid, Mannafest, Refill, m.m. ser dagens lys

bog.png
Vil du have fingrene i bogen?

Vær med til at skrive de næste kapitler i YFC Danmarks historie!

Bogen “Geared to the Times – Anchored to the Rock” kan ikke købes på traditionel vis, men gives til alle, som vil være med til at skrive de næste kapitler i YFC Danmarks historie.

Bogen sendes til alle, som enten har eller opretter en givertjeneste til YFC Danmark. Man bestemmer selv hvor meget man ønsker at støtte med månedligt/årligt, og kan selvfølgelig stoppe betalingerne, når man ønsker det.

Men ved at oprette en givertjeneste bliver du en aktiv medspiller på YFC’s mål om at “Alle unge i Danmark skal have en fair mulighed for at møde kristen tro” 

bottom of page