top of page

TESTAMENTE

Opret testamente

Sådan opretter du testamente gratis
Vi har indgået et samarbejde med den juridiske virksomhed Dokument 24, så du gratis kan oprette dit testamente. Testamentet bliver gratis, når du vælger at donere noget eller hele din arv til YFC.

Oprettelse af testamentet sker ved, at du svarer på en række spørgsmål online. Når spørgsmålene er besvaret, fremsender Dokument 24 straks et skræddersyet testamente til dig pr. e-mail. Tryk her for at oprette dit testamente.

Hvis du er i tvivl om noget under oprettelsen af testamentet er du altid velkommen til at kontakte os i YFC på telefon eller email.


Et testamente skal skrives under for at være gyldigt. Du kan enten skrive det under som et notar-testamente eller som et vidnetestamente.

Et notar-testamente er kort fortalt et testamente, der er skrevet under foran en notar. Notarer sidder hos landets domstole og er ansat til at berigtige dokumenter. Fordelene ved et notar-testamente er, at dokumentet altid vil fremkomme, når du en dag går bort. Dokumentets ægthed kan ej heller betvivles, fordi din underskrift er sket foran notar.

Et vidnetestamente er et testamente, der er skrevet under foran to vitterlighedsvidner. Dokumentet er fuldt juridisk gyldigt, men det kan risikere at blive væk for dine arvinger. Hvis det bliver væk, så er det ensbetydende med, at det ikke er oprettet et testamente.

 

Tak for din støtte
Alle donationer kan gøre en forskel for at hjælpe unge med at møde kristen tro. Vi håber, at du vil hjælpe YFC gennem donation af noget eller hele din arv. På forhånd mange tak for din støtte.

csm_Jesper_Winberg_87a86afd47.jpeg

Kontakt mig hvis du har spørgsmål til testementer.

Lilli-Anne Suzuki

Forretningsfører

bottom of page