top of page

Projekt 506

YFC_logo_neg_initi.png

Vi vil gerne hjælpe dig på din vej på din ungdomsuddannelse, så du:

  • Ikke er alene

  • Får værktøjer, der kan hjælpe dig med de udfordringer, de næste år byder på

  • Bliver klogere på dig selv

  • Udlever dit potentiale

  • Får ledelsesredskaber, der gør at du kan begynde at lede andre og dig selv

  • Kommer i kontakt med, hvordan du kan være med til at forandre verden

Vores vision

Under 2. verdenskrig sad en gruppe amerikanske soldater i et fly med en faldskærm på ryggen og var klar til at blive smidt ud af flyet. De anede ikke, hvad der ventede med dem, men fornemmelsen af, de skulle klare sig selv og at de skulle stole på, hvad de havde lært og at de skulle finde sammen efter de havde ramt jorden, gav dem håb. Teamet hed 506.

 

Du skal ikke i krig, men lige meget om man kommer fra en kristen efterskole eller almindelig folkeskole, så viser al forskning, at ungdomsuddannelserne er en helt anden verden, end den du kommer fra, og fornemmelsen af at man bliver smidt ud med faldskærm i en verden man ikke kender, og at man står alene, kan måske vække genklang.

 

I YFC tror vi på, at du er skabt af Gud og at han har givet dig unikke gaver og opgaver, og at du rent faktisk er sendt af ham til den her verden med et formål. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde sammen med andre unge, der også gerne vil holde fast i sig selv, deres tro og gøre en forskel, mens du er på en ungdomsuddannelse.

Hvad består rejsen af?

Vi vil gerne træne og danne dig og andre unge kristne, som brænder for Gud og verden.

Det er et 1-årigt forløb, og du bliver en del af et pilotprojekt, og målet er at det her bliver til velsignelse for mange unge de kommende år.

 

Du bliver connected med en mentor i din lokale kirke, som du har månedlige samtaler med om liv, tro, trivsel og lederskab.

 

Der kommer til at være 3 superdøgn, hvor du bliver trænet og har fællesskab med andre unge.

Datoerne for Superdøgn er:

  • 1.-2. september

  • 5.-6. januar

  • 31. maj-1. juni 

De varer fra fredag kl 17 – lørdag kl 17, nærmere information om location kommer 

I påsken 2024 vil der være en studie/missionstur.

Prisen er 1795 kr. plus prisen for studieturen. Men du skal ikke bekymre dig om prisen i første omgang, for der er masser af støtte muligheder. 

Tilmelding

Når du tilmelder dig, kontakter vi din lokale kirke og finder en mentor til dig og taler med dem om også at støtte dig økonomisk.

Tilmelding skal ske på YFC.dk senest 1. august

bottom of page